Een heerlijk weekendje in Friesland

Een weekendje weg met familie of vrienden, dat klinkt natuurlijk als de muziek in de oren! De perfecte bestemming hiervoor is het schitterende Friesland! De mooiste provincie in het hoge noorden van Nederland. In Friesland is er ontzettend veel te doen, waardoor je misschien het overzicht verliest. Maar niet getreurd! Wij hebben het voorwerk voor jouw gedaan door de leukste activiteiten te verzamelen. Het enige wat je nu hoeft te doen is dit artikel door lezen en de perfecte activiteit(en) uitkiezen die jullie gezellig samen kunnen doen! 

Ontdek Friesland met een vaartocht

 
Er is geen betere manier om een nieuwe omgeving te verkennen! Lekker met de wind door je haren en met hapjes & drankjes varen! In Friesland is dit een populaire activiteit doordat één derde van de provincie uit water bestaat. Geen wonder dat Friesland vol zit met bootverhuurders, zoals Motorboot huren Friesland. De mooiste plekken waar je onder andere kunt varen zijn: in de hoofdstad Leeuwarden, Sneek en Grou. Deze plekken kun je zeker niet missen tijdens je tocht! 

 


Het natuurmuseum van Friesland 


Heeft jouw gezin veel liefde voor de natuur? Natuurmuseum Fryslân is dan jullie paradijs! Het museum is een aantal jaar geleden uitgeroepen tot de beste kidsproof museum van Friesland. En wij zijn het hier zeker mee eens! Het gebouw bestaat uit vier verdiepingen waarin je allerlei avonturen beleeft. Je kunt namelijk een heleboel spelletjes en proefjes doen met de kids! Voor een onvergetelijke ervaring moet je hier zeker naar toe gaan!

 

Het cultureel podium van het noorden


Samen met je vrienden op stap? Dan moet je zeker naar het Cultureel Podium Makkum. Naast dat je geniet van de muziek kun je ook andere dingen doen tijdens dit evenement, zoals meedoen met diverse workshops en luisteren naar verschillende interessante presentaties. Jij en je vrienden zullen een volledige belevenis ervaren!

Een heerlijk weekendje in Friesland

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven