Vloeiend in Engels in schrijven en spreken? Wordt Engels (freelance) vertaler!

Ben jij helemaal vloeiend in het spreken en het schrijven van Engels? Dan doe je er slim aan om er geld mee te gaan verdienen. Er zijn namelijk veel bedrijven die op zoek zijn naar mensen zoals jij die Engels en Nederlands helemaal onder de knie hebben. Wij geven verschillende redenen waarom je dit kunt gaan doen. 

  • Voordelen van vloeiend zijn in Nederlands
  • Werken als freelancer
  • Extra bijverdienen naast je huidige baan

Voordelen van vloeiend zijn in Nederlands

Wanneer je in Nederland woont dan vergeet je nog wel eens dat het een groot voordeel is dat je vloeiend Nederlands spreekt, want iedereen om je heen doet dat namelijk ook. Maar vergeet niet dat er veel bedrijven in Europa en de rest van de wereld zijn die zakendoen in Nederland of met Nederlanders. Zij zijn daarom vaak al snel op zoek naar mensen die hun kunnen helpen bij het vertalen van documenten, applicaties, websites en nog veel meer. Maak daarom gebruik van de skill die je al hebt! 

Zoeken naar een nieuw bedrijf voor elke opdracht die je binnenkrijgt is natuurlijk veel werk en dat werkt niet altijd zo ideaal. Om structureel wat meer opdrachten binnen te krijgen kun je ook proberen om bijvoorbeeld in contact te komen met een vertaalbureau. Kijk hier eens voor de mogelijkheden en wie weet kun je periodiek steeds opdrachten binnenkrijgen. 

Werken als freelancer

Op dit moment werken we allemaal plotseling van huis. Of je nou nog voor een baas werkt of niet, het is veel makkelijker mogelijk geworden om voor jezelf te werken als een freelancer. Dat geeft je aan de ene kant veel meer vrijheid, maar daarnaast werk je ook echt voor jezelf. Alleen dat al geeft je per direct ook nog wat financiële voordelen, zoals dat je verschillende zaken nu aan kunt schaffen voor je eigen bedrijfje. Denk aan de laptop, spullen voor home office, als je ergens heen moet reizen of misschien heb je een telefoon van de zaak nodig. 

Bijverdienen naast je huidige baan

Indien je besluit om als freelancer te werken dat hoef je natuurlijk niet perse je huidige baan direct op te zeggen, maar je kunt er ook voor kiezen om wat naast je huidige baan te gaan verdienen. Op deze manier kun je elke baan al een stuk sneller sparen en de belastingvoordelen van het voor jezelf werken heb je dan ook nog steeds! 

 

Vloeiend in Engels in schrijven en spreken? Wordt Engels (freelance) vertaler!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Schuiven naar boven