Support Cursus

In deze cursus neem ik je stap voor stap mee en laat ik je zes verkooptechnieken zien. Je leert de technieken beheersen met behulp van theorie en echte praktijkvoorbeelden. Zo leer je snel en efficiënt. Het resultaat van deze training is een uitgebreide skillset, waarmee jouw commerciële prestaties merkbaar verhoogt worden. Dit zal resulteren in kwalitatieve, effectieve en makkelijke verkoop. Doordat deze verkooptechnieken je heel veel inzicht geven, leidt het bovendien tot een samenwerking die voor alle partijen zeer prettig is.

Sales cursus

Deze training is gericht op het leren, schakelen en combineren van 6 verschillende verkooptechnieken, die stuk voor stuk hun effectiviteit succesvol in de praktijk hebben bewezen bij adviserend verkopen (consultative selling) in alle commerciële beroepen zoals accountmanagement, verkoop buitendienst, verkoop binnendienst, telefonische verkoop en acquisitie en winkel/ beursverkoop.

Onze Coaches

Merlin Verlouw

Vlaamse Taal Specialist

Ze was al vroeg begonnen met de taal te bestuderen, maar nu eindelijk is ze ook specialist en helpt jou graag, bij het leren van de Vlaamse Taal. 

Roderick Zuurbier

Design Skill

Roderick is altijd al een designer geweest, vraag hem direct hoe zijn design skills zijn en ontdek de waarde van Vlaams design en de kunst van België!

Vera Verduin

Vlaamse SEO Export

Al sinds 2010 ben ik bezig met SEO in België, ik krijg vaak vraag over SEO en daarom geef ik nu les in SEO in Antwerpen. Dit is helemaal mooi en leuk!

Support Cursus Vlaamse Taal

Order

In deze verkooptechniek leer je praktijkgericht met structuur adviserend verkopen (consultative selling). Je leert ook hoe je op een snelle en makkelijke manier erachter kunt komen wanneer je niet of wanneer juist wel een deal kan én gaat sluiten.

Naar de Campus

In deze verkooptechniek leer je om met structuur en controle je klant meer inzicht en duidelijkheid te geven. Op deze manier gaat het winstgevender worden om jouw producten en diensten aan te kopen. Daarbij leer je ook een manier om het voor jou en je klant of prospect makkelijker goede afspraken te maken.

Leer van de beste!

Je moet altijd van de beste leren. Krijg daarom altijd het juiste op de campus en zo leer je het snelst!

Working hours

Van maandag t/m vrijdag | 08:00 - 18:00

We are here

Krijg les op de campus van Antwerpen! Nationalestraat 5, 2000 Antwerpen, België

Schuiven naar boven